Menu

  • Çorba Çeşitleri

  • Dönerler

  • Fırın Ürünleri

  • Kebaplar

  • Tatlılar

Çorba Çeşitleri

  • Ezogelin Çorbası

      Kırmızı mercimeği, pirinci ve bulguru yıkıyoruz ve tencereye alıyoruz. Üzerine suyun

Dönerler

  • İskender

    İskender döner kıyma karışımı ile yapılır ve uzun parçalar halinde kesilir. Özel domates sos ve
  • Et Döner

    Etlerimiz uygun koşullar altında kesilerek gerekli marinasyon işlemleri yapıldıktan sonra döner

Fırın Ürünleri

  • Karışık Pide

    Kaşar peynirli, kuşbaşılı ve kıymalı pidenin birleşimiyle elde edilir.

Kebaplar

  • Domatesli Kebap

    Kömürde pişirilmiş şiş kebap, domates, biber ve lavaş ile servis edilir.
  • Vali Kebap ( 2 Kişilik )

      Tüm Izgara çeşitleri, yeşillik ve garnitür ile  servis edilir.
  • Karışık Kebap

    Kuzu eti, döner, tavuk, biftek, kebap, beyti, lahmacun, garnitür, yoğurt ile servis edilir.  
  • Sarma Beyti Kebap

    Adana veya Urfa Kebaplarından birisi lavaş ile sarıldıktan sonra üzerine özel sos eklener
  • Abugannuş Kebap

    Abugannuş kebap restorantımızda şişten ve kıymadan olmak üzere 2 çeşit olarak servis edilir.
  • Dallas Beyti Kebap

    Adana veya Urfa kebap, mantar ve kaşar peyniri ile hazırlanıp, özel hamuru ile pişirilerek,
  • Ali Nazik Kebabı

    Ali Nazik Kebabı  restrantımızda 2 çeşit olarak sunulmaktadır. Kıymadan ve şişten olmak üzere.
  • Urfa Kebap

    Urfa kebap, Şanlıurfa ve çevre illere özgü kebap türüdür. “Kebap” ve
  • Adana Kebap

      Adana kebabını diğer kebaplardan ayıran en belirgin özellik kullanılan ettir. Et, doğal

Tatlılar

  • Baklava

    Baklava, başta Türk olmak üzere Orta Doğu, Balkan ve Güney Asya mutfaklarında yer etmiş önemli